Lucky Ace Poker

LuckyAce Poker is gelanceerd in 2007 en is dus eigenlijk een nieuwkomer in de online pokerwereld. LuckyAce Poker wordt mede mogelijk gemaakt door niemand minder dan 888 Gaming. De online speelfanaten onder jullie zullen deze naam onmiddellijk herkennen van verschillende sites zoals 888 Casino en Pacific Poker. Dit betekent niet alleen dat je speelt met de beste software en de hoogste beveiliging, maar ook dat LuckyAce Poker, ondanks haar jonge leeftijd, nu al vrij van bugs is en veel bezoekersverkeer genereert.

De Website
Om de gelijkenis te behouden met de andere bedrijven van 888 Gaming, lijkt LuckyAce Poker heel erg op haar zustersites wat betreft stijl, kleurgebruik en lay-out. Ook loopt de site net zo soepel als alle sites van 888. En dat is goed nieuws voor de speler. De reden hiervoor is natuurlijk dat wanneer je van site wisselt, je gegarandeerd overal dezelfde kwaliteit krijgt. Ook is het de bedoeling dat de sites van 888 Gaming direct en als dusdanig herkenbaar zijn, waar je ook terecht komt. Toch heeft LuckyAce Poker zijn eigen unieke aantrekkingskracht. Naast het feit dat de site van de typerende kleuren groen en goud gebruik maakt, vind je op de site van LuckyAce Poker overal gelukssymbolen – net dat beetje extra dat zelfs de traditionele pokerspelers kunnen waarderen.

 De site is ook heel erg gebruiksvriendelijk, je kunt heel gemakkelijk je weg vinden op de pagina’s, er zijn verschillende hulpafdelingen, en je hebt de keuze uit negen verschillende talen. De spelers die geen Engels spreken, zullen zeer kunnen waarderen dat de taal-opties niet beperkt zijn tot alleen het speelgedeelte, zoals vaak het geval is bij andere sites. Bij LuckyAce Poker is elke dienst, inclusief het downloaden van de software, de inschrijving en service, verkrijgbaar in alle negen talen.

De Software
LuckyAce Poker gaat zeer ver met de ontwikkeling van de software om haar spelers blij te maken. Alles gaat snel; het laden van de spellen, het vertalen van teksten, en het wisselen van opmaak. Daarnaast biedt de software een aantal speciale opties die je niet vaak tegenkomt. En net zoals bij de andere 888 Gaming sites, is de lobby volledig interactief en kan elke speler zijn eigen aanpasbare 3D avatar uitkiezen. Spelers die puur en alleen voor het spel komen, zullen blij zijn met het feit dat het spel zelf ook vele handige mogelijkheden biedt. Zo kun je bij LuckyAce Poker bijvoorbeeld gebruik maken van een enorme hoeveelheid statistieken en hele goede filters, tafels en speelscherm opties. De tafels bij LuckyAce Poker behoren tot de beste die we ooit gezien hebben. Ze vormen een soort combinatie tussen moderne illustraties en een traditioneel spelontwerp. En als je alle illustraties en extra knoppen teveel van het goede vindt, kun je ze ook gewoon uitzetten.

Bonussen en Promoties
In tegenstelling tot andere pokersites, heeft LuckyAce Poker geen eigen promotiepagina. Het moge dus duidelijk zijn dat je een behoorlijk spelersverkeer kunt verwachten als LuckyAce niet zelf op zoek is naar nieuwe spelers. De bonus- en promotieprogramma’s van Lucky Ace zijn middelmatig. Nieuwe spelers krijgen een 100% eerste stortingsbonus met een maximum van $400, een gratis freeroll wanneer je je inschrijft, en de standaard loyaliteitsbonussen wanneer je lang bij de site blijft. Daarnaast lokt LuckyAce eigenlijk geen spelers met gratis geld of gratis spellen.

Klantenservice
Net als alle andere sites van 888 Gaming, doet LuckyAce Poker erg haar best om haar klanten tevreden te houden. Naast de ‘Hoe te beginnen’ pagina en de ‘Hoe te spelen’ pagina, biedt LuckyAce twee afzonderlijke klantenservices. Maar als dit nog niet genoeg voor je is, kun je altijd nog contact opnemen met de hulplijn die 24 uur per dag, 7 dagen per week in verschillende talen bereikbaar is via telefoon, e-mail of live chat.